Marvel’s Midnight Suns – The Good, the Bad, and the Undead DLC

Marvel’s Midnight Suns – The Good, the Bad, and the Undead DLC
Marvel’s Midnight Suns – The Good, the Bad, and the Undead DLC
Release Datum:Platform:, , , , , Ontwikkelaar:Uitgever:Getest op:

Enkele maanden geleden mochten we onze tanden zetten in Marvel’s Midnight Suns, een card-based tactics game die, onder andere door mij, best goed werd ontvangen. De basis game bevat al enkele leuke helden, al ontbraken wel enkele helden die een logische keuze zouden zijn voor een game als Marvel’s Midnight Suns. Ook Deadpool, één van mijn favoriete helden, schitterde door afwezigheid. Dit wordt echter rechtgezet met de eerste DLC genaamd: The Good, the Bad, and the Undead. 

Deadpool, is een personage dat je ofwel erg geweldig vindt, of de meest irritante zak ooit. Ikzelf behoor gelukkig tot de eerste categorie, al moet ik toegeven dat Deadpool ook hier geen seconde zijn mond houdt en de ene oneliner na de andere naar je hoofd gooit. Dat is trouwens geen straf, want Deadpool wordt ingesproken door Nolan North, die wederom een sterke prestatie aflevert.

The Good, the Bad, and the Undead

In tegenstelling tot in de main game, neem je het in The Good, the Bad, and the Undead op tegen vampiers die onder leiding staan van Sinthea Shmidt, ook bekend als Sin, de dochter van Red Skull. Het verhaal van deze DLC speelt zich af over drie nieuwe verhaalmissies die je, uiteraard, met Deadpool kan spelen samen met de andere helden die je al beschikbaar had in de game.

The Good, The Bad, and The Undead brengt een nieuwe verhaallijn naar Marvel’s Midnight Suns, onderverdeeld in drie nieuwe main missies. De DLC introduceert Deadpool met een nieuwe verhalende missie, deze begint met The Hunter die Deadpool tegenkomt terwijl hij bezig is kunst te roven voor een mysterieuze Oost-Europese klant. Echter zit ook Hydra achter het artefact aan en krijgen ze deze ook effectief zelf te pakken, wat leidt tot een samenwerking tussen The Hunter en Deadpool, die het artefact samen moeten zien te heroveren.

Vampyres

In deze DLC van Midnight Suns neem je het vooral op tegen de nieuwe vampirische vijanden en vampier Hydra-soldaten. Deze nieuwe Vampyre-vijanden vallen aan in zwermen en kunnen Bleed toebrengen aan een kaart, waardoor wanneer een held deze kaart gebruikt, deze het Bleed-statuseffect krijgt. Bovendien worden deze Vampyres sterker naarmate er meer Bleed veroorzaakt is. Daarnaast moet je goed uitkijken want af en toe kan er een Vampyre sac spawnen, deze zorgt ervoor dat er meer vampyres tevoorschijn komen, die vervolgens zich met het gevecht komen bemoeien. Deze Vampyre sac snel vernietigen is dus de boodschap.

Verder heeft Deadpool ook zijn eigen unieke skills. Het belangrijkste mechanisme van Deadpool is zijn “En Fuego” status, waarbij hoe meer vijanden hij doodt, des te meer schade hij aanricht en hoe meer kaarten hij kan trekken. Deadpool is vooral sterk als personage dat de vijanden afmaakt, nadat zijn teamgenoten de vijanden hebben verzwakt. Hierdoor kan hij de opgebouwde” En Fuego” schade uitdelen aan een krachtige vijand om deze makkelijker te verslaan dankzij de grotere hoeveelheid schade die Deadpool hierdoor kan uitdelen.

Deadpool

Ook buiten de DLC-missies om kan je gebruik maken van Deadpool. Je kan hem meenemen naar alle side missies en alle main missions van de hoofdgame. Daarnaast duikt hij ook op in the Abbey waar je hem beter kan leren kennen en met hem de meest hilarische gesprekken kan aangaan. Zo spreekt hij The hunter vaak liefkozend aan als “brand new fully customisable player-controlled character.”, geweldig! Bijna iedereen in de Abbey vindt Deadpool erg onaangenaam vanwege zijn irritante grappen en roekeloze karakter, wat voor enkele amusante momenten zal zorgen.

Deadpool blijft onderhoudend en grappig tijdens de missies. Deze versie van Deadpool is echter net wat braver dan de versies uit de films en comics, maar dat is natuurlijk gedaan om de leeftijdsrating van deze game niet te beïnvloeden. Desondanks komt zijn personaliteit nog steeds over, waardoor het personage nog gewoon overkomt zoals je hem al jaren kent. Als onderdeel van de DLC krijg je trouwens ook toegang tot Deadpool’s Taco Truck als Abbey upgrade die extra schade toevoegt aan move en reroll abilities voor alle personages.

Conclusie

The Good, the Bad, and the Undead brengt ons meer Midnight Suns plezier, alleen dan net wat humoristischer en minder serieus van opzet dan de main game. Deadpool gooit de ene na de andere oneliner op ons af terwijl we ondertussen drie nieuwe verhalende missies mogen spelen. Hoewel hij niet op zijn plaats lijkt te zijn tussen de andere Midnight Suns leden, zorgt zijn aanwezigheid voor enkele hilarische conversaties en momenten. Hoewel drie nieuwe missies niet zoveel is, kan je hem wel op alle andere side en main-missies meesleuren. Je krijgt na een beetje extra verhaal bij deze DLC dus een extra personage, nieuwe vijanden, een nieuwe boss en zelfs een taco food truck. Deadpool is met andere woorden een waardige aanwinst voor de Midnight Suns.

Deadpool approves

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Lost Password