Marvel’s Midnight Suns Prequel Short #4 – The Daywalker – nu te bekijken

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag de vierde Prequel Short voor Marvel’s Midnight Suns onthuld via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. “The Daywalker” toont de werving van Blade, een half-mens half-vampier hybride met een voorliefde voor het zwaard.
Voor “The Daywalker” werkten 2K en Marvel Entertainment samen met de Britse kunstenaar Doaly om de release van deze Prequel Short te vieren.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video wordt momenteel wekelijks uitgebracht.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.

Marvel’s Midnight Suns is vandaag beschikbaar voor pre-orders en komt op 2 december wereldwijd uit op Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password