Marvel’s Midnight Suns onthult Season Pass met Deadpool, Venom, Morbius en Storm

Vandaag hebben 2K en Marvel Entertainment details bekendgemaakt voor de Marvel’s Midnight Suns Season Pass, die beschikbaar is als onderdeel van de Legendary Edition van het spel en als losse aankoop. De Season Pass bevat een aantal van de populairste en meest geliefde personages uit het Marvel Universum en de details werden onthuld door de Merc with a Mouth zelf, Deadpool, samen met heftig nieuw artwork van populaire striptekenaar Ryan Stegman.
De Season Pass bevat vier DLC-pakketten om nog meer bondgenoten aan je rooster toe te voegen, waaronder:

  • DLC Pack #1 – Deadpool: Een brutale huurling met een hart van goud, Deadpool heeft een voorliefde voor gruwelijk geweld en luchthartige, fourth-wall brekende grappen;
  • DLC Pack #2 – Venom: De aartsvijand van Spider-Man en een van de eindbazen van het hoofdspel, Venom, wordt speelbare held in DLC #2, gewapend met dezelfde symbiont aanvallen die ooit het leven van de Midnight Suns bedreigden;
  • DLC Pack #3 – Morbius: Morbius, een van de originele Midnight Sons, is een ervaren biochemicus die, in een poging zijn eigen zeldzame bloedziekte te genezen, zichzelf veranderde in een levende vampier;
  • DLC Pack #4 – Storm: Als krachtig lid van de X-Men kan Storm wind, bliksem, regen en andere weertypen opwekken en naar haar hand zetten.

Naast deze helden en hun respectieve nieuwe vaardigheden, introduceert elk van de vier DLC-pakketten in de Season Pass nieuwe verhaalmissies, een nieuwe upgrade voor de Abbey en een selectie nieuwe skins en outfits.

De Season Pass bevat ook het Legendary Premium Pack met de volgende 23 premium skins** zoals Blade’s Blade 1602 skin, Captain America’s Future Soldier skin, Iron Man’s Iron Knight skin en Spider-Man’s Demon Spider skin. Deze skins zijn direct bij de lancering beschikbaar.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password