Marvel’s Midnight Suns nu wereldwijd verkrijgbaar voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5

2K en Marvel Entertainment hebben aangekondigd dat Marvel’s Midnight Suns nu wereldwijd beschikbaar is op Windows pc via Steam en Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch versies van de game komen op een later tijdstip beschikbaar. Onze review kan je HIER lezen.

Marvel’s Midnight Suns, gemaakt door Firaxis Games, de legendarische studio achter de veelgeprezen, wereldberoemde XCOM- en Civilization-franchises, combineert het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een revolutionair nieuw kaartspel.

“Het team van Firaxis heeft met Marvel’s Midnight Suns een opmerkelijk spel gecreëerd,” aldus Jay Ong, Executive Vice President bij Marvel Games. “De authenticiteit van Marvel en de liefde voor onze personages dringt door in elk gevecht, elke beslissing en elke interactie. Het is een droom die uitkomt voor elke Marvel-fan die ooit heeft gefantaseerd om niet alleen naast legendarische Marvel-helden te kunnen vechten, maar ook tussen hen te leven.”

“We zijn verheugd dat Marvel ons hun universum toevertrouwt om iets gloednieuw te creëren in Marvel’s Midnight Suns,” zegt David Ismailer, President bij 2K. “Dit spel vertegenwoordigt een aantal van Firaxis’ beste en meest ambitieuze werk tot nu toe, en we zijn enthousiast voor spelers over de hele wereld om Marvel’s Midnight Suns te ervaren.”
In de donkere kant van het Marvel Universum smeden spelers onbreekbare banden met legendarische Marvel Super Heroes en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers in de strijd tegen ‘s werelds grootste bedreiging ooit… de demonische krachten van Lilith en de elder god Chthon.

“Van de explosieve actie van het slagveld tot de ontvouwende mysteries van de Abbey, we zijn zo enthousiast voor spelers om de duistere kant van het Marvel Universum te verkennen,” zegt Bill Rosemann, VP & Creative Director, Marvel Games. “Firaxis groef diep in de Marvel Vault, koos voor personages waar ze echt van houden en stortte hun hart in het vakkundig afleveren van hun visie op de rijzende sterren die de Midnight Suns zijn.”

“Ik kan niet genoeg benadrukken hoe enthousiast we zijn om Marvel’s Midnight Suns eindelijk naar onze fans te brengen, of je nu een hardcore Marvel comics-lezer bent of een oude tactiekveteraan,” verklaarde Jake Solomon, Creative Director bij Firaxis Games voor Marvel’s Midnight Suns. “Dank aan iedereen die zich bij ons heeft aangesloten op onze reis om deze game tot leven te brengen.”

Marvel’s Midnight Suns bevat een meeslepend verhaal en revolutionaire kaartgebaseerde tactische strategie gameplay:

  • Jouw Marvel avontuur. Jij bent de Hunter, de eerste aanpasbare originele held in het Marvel Universum. Leid een legendarische verzameling helden uit de Avengers, X-Men, Runaways en meer terwijl je je team aanpast, je selectie van vaardigheden aanpast aan je speelstijl en iconische outfits vrijspeelt die elke Marvel-fan zullen bekoren.
  • Verken de duistere kant van Marvel. Sta op tegen de demonische krachten van Lilith en beleef een meeslepend persoonlijk verhaal dat bekende helden naar een onbekende wereld brengt, gevuld met het bovennatuurlijke en het mystieke. De inzet is hoger dan ooit als je het opneemt tegen gevallen versies van iconische Marvel-personages en probeert te voorkomen dat Lilith haar kwaadaardige meester, Chthon, weer tot leven wekt.
  • Leef tussen de legendes. Bekijk helden in een nieuw licht en speel extra vaardigheden vrij terwijl je relaties ontwikkelt en persoonlijke banden versterkt buiten het slagveld met enkele van je favoriete Marvel-superhelden zoals Iron Man, Wolverine en Captain Marvel. Duik diep en verken de Abbey – je eigen mystieke geheime basis – terwijl je het terrein verkent en de verborgen mysteries ontdekt.
  • Vecht en denk als een superheld. Van de makers van de veelgeprezen tactische XCOM-serie komt een nieuw boeiend en zeer aanpasbaar, op kaarten gebaseerd gevechtssysteem dat slim denken beloont met superheldenflair. Vorm een team met je medehelden, beoordeel het slagveld en lanceer verwoestende iconische aanvallen tegen de krachten van de duisternis.

Marvel’s Midnight Suns zal verkrijgbaar zijn in vier edities: Standard Edition, Enhanced Edition, Digital+ Edition en Legendary Edition:

  • De Standard Edition zal verkrijgbaar zijn voor €59,99 op Windows PC via Steam en Epic Games Store. Deze editie bevat het basisspel;
  • De Enhanced Edition is verkrijgbaar voor €69,99 op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Deze bevat een voor next-gen geoptimaliseerde versie van het spel voor next-gen consoles en vijf premium cosmetische skins;
  • De Digital+ Edition is verkrijgbaar voor €79,99 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows PC via Steam en Epic Games Store. Deze editie bevat 11 premium cosmetische skins**. PlayStation 5 en Xbox Series X|S SKU’s bevatten de voor next-gen geoptimaliseerde versie van het spel voor next-gen consoles;
  • De Legendary Edition is verkrijgbaar voor €99,99 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows PC via Steam en Epic Games Store. Het bevat de Marvel’s Midnight Suns Season Pass met 23 premium cosmetische skins voor het basisspel en 4 post-launch DLC-pakketten, elk met een nieuw speelbaar personage, nieuwe missies, nieuwe vijanden en extra personageskins.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password