Marvel’s Blade Game in ontwikkeling door Arkane Lyon

Bethesda Softworks en Marvel Games hebben aangekondigd dat Arkane Lyon, makers van de  Deathloop- en Dishonored-serie, een nieuwe volwassen third-person game voor één speler maken, gebaseerd op de fanfavoriete vampierjager Blade.
“Ter ere van de 50e verjaardag van Blade hebben we in Arkane Lyon de perfecte match gevonden voor de Daywalker, een studio van compromisloze artiesten die voortdurend de grenzen van gamedesign en innovatie verleggen”, zegt Bill Rosemann, VP en Creative Director van Marvel Games. “Naast hun bekroonde talent is het hun persoonlijke passie en gedurfde visie voor onze half-menselijke, half-vampier iconoclast die deze samenwerking perfect maakt.”

Arkane Lyon is net begonnen met de ontwikkeling van de game, die een origineel verhaal zal bevatten met de kenmerkende meeslepende gameplay en het verhaal van wereldklasse van de studio.

“Als kind van gemengde afkomst voelde ik een speciale band met Blade – zelf een held met een dubbele erfenis,” zegt Dinga Bakaba, Game Director, Arkane Lyon. “De kans om onze draai te geven aan dit personage is een droom van me en een uitdaging die ons team met passie aangaat. We zouden niet blijer kunnen zijn om spelers in Blade’s schoenen te laten staan, terwijl hij de kampioen van mijn geboortestad Parijs wordt, één inzet per keer.”
Marvel’s Blade game neemt spelers mee naar een deel van Parijs in quarantaine, midden in een bovennatuurlijke noodsituatie. Vampiers zijn opgedoken, terroriseren de lichtstad en dwingen Parijzenaars om ‘s nachts in hun huizen te schuilen en te wachten tot de zon opkomt.
“Van zijn trenchcoat tot zijn iconische zonnebril is Blade een gelikt, stijlvol en gedreven personage,” zegt Sebastien Mitton, Co-Creative en Art Director bij Arkane Lyon. “Dit project is de perfecte gelegenheid om Arkane’s art-stijl naar een nog moderner en gedurfder gebied te duwen. De essentie van ons werk leeft op de kruising van impactvolle ideeën en innovatieve knowhow.”

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password