Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Voor het eerst in de serie voegt Loki zich als speelbaar personage bij het team in Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order voor de Nintendo Switch Dat is gisteren bekendgemaakt door het Marvel Games-panel op de San Diego Comic-Con in de Verenigde Staten. Daarnaast krijgt de game gratis updates en kunnen we een reeks betaalde DLC-pakketten verwachten.
Het panel heeft aangekondigd dat Cyclops en Colossus op 30 augustus als nieuwe speelbare personages ten tonele verschijnen als onderdeel van een gratis update. Daarna zal er in het restant van 2019 en het eerste kwartaal van 2020 een reeks extra outfits voor alle speelbare personages in de game worden uitgegeven.
Met de betaalde uitbreidingspas krijgen spelers toegang tot drie exclusieve DLC-pakketten zodra deze worden uitgebracht. Deze pakketten, die niet los verkrijgbaar zijn, bevatten verhaalcontent en speelbare personages uit populaire series, zoals de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Het eerste DLC-pakket staat gepland voor dit najaar en bevat de speelbare personages Moon Knight, Blade, The Punisher en Morbius. Later wordt er meer informatie uit de doeken gedaan over de andere twee DLC-pakketten.
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Orderis een actie-RPG voor de Nintendo Switch met een enorme cast Marvel-superhelden, waaronder Spider-Man, Captain Marvel, Iron Man, Captain America, the Avengers, Guardians of the Galaxy en X-Men. Je kunt samen met je vrienden spelen om te voorkomen dat Thanos en de Black Order verwoesting aanrichten die zijn weerga niet kent. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is nu in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password