Mars Horizon 2: The Search for Life werkt samen met European Space Agency

Ontwikkelaar Auroch Digital en uitgever Secret Mode kondigen aan dat de European Space Agency (ESA) samenwerkt met Auroch Digital aan de ontwikkeling van Mars Horizon 2: The Search for Life.

Deze samenwerking is een vervolg op de succesvolle samenwerking aan de eerste Mars Horizon, waarbij ESA-medewerkers waardevolle inzichten gaven in de planning en uitvoering van missies naar Mars, en ESA zelf een speelbare organisatie in het spel was. Spelers kunnen in Mars Horizon 2: The Search for Life opnieuw de leiding nemen over ESA en de expertise van ESA zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat alle toekomstprojecties met betrekking tot de zoektocht van de mensheid naar buitenaards leven gebaseerd zijn op waarschijnlijke wetenschappelijke scenario’s en haalbare technologische vooruitgang.

Mars Horizon 2: The Search for Life wordt in 2024 gelanceerd.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password