Mario + Rabbids Sparks Of Hope: Rayman In The Phantom Show vanaf vandaag verkrijgbaar

Vandaag heeft Ubisoft de release aangekondigd van Mario + Rabbids Sparks of Hope: Rayman in de Phantom Show. Deze laatste DLC voor Mario + Rabbids Sparks of Hope introduceert nieuwe mechanics, omgevingen en een nieuw speelbaar personage: de enige echte Rayman.

In dit gloednieuwe avontuur, dat losstaat van de verhaallijn van de hoofdgame, besturen spelers Rayman, Rabbid Peach en Rabbid Mario terwijl ze het dramatische Space Opera Network ontdekken, een griezelige tv-studio vol rekwisieten en easter eggs. Spelers van Mario + Rabbids Kingdom Battle zullen blij zijn om een oude “vriend” weer te zien, de Phantom, die nu is omgetoverd tot een onberispelijke studiodirecteur.
Spelers verkennen verschillende tv-sets die geïnspireerd zijn op verschillende filmgenres, vol verwijzingen uit de geschiedenis van Rayman. Terwijl ze geleidelijk de rating van de tv-studio herstellen, komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt als het om tv gaat, vooral als het Fantoom erbij betrokken is.

Tijdens gevechten biedt dit nieuwe avontuur talloze nieuwe tactische mogelijkheden, want de legendarische kostuums van Rayman zijn terug voor nog meer tactische mogelijkheden. Spelers kunnen de Vortex en Rocket kostuums gebruiken om stijlvol en efficiënt te zijn. Dit is namelijk de “Grote Première” en het Fantoom beoordeelt de prestaties van de speler na elk gevecht – dus ze kunnen maar beter efficiënt zijn en een goede indruk maken!

Mario + Rabbids Sparks of Hope : Rayman in de Phantom Show vereist dat spelers Mario + Rabbids Sparks of Hope bezitten, exclusief verkrijgbaar op Nintendo Switch. Deze DLC kan los worden gekocht voor € 14,99 of als onderdeel van de nieuwe Mario + Rabbids Sparks of Hope + Rayman Edition met het basisspel en deze derde DLC, digitaal verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor een adviesprijs van € 69,99.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password