Mario + Rabbids Sparks of Hope onthult de getalendeerde componisten achter de game en twee nieuwe trailers

Tijdens de Mario + Rabbids Sparks of Hope Showcase dook Davide Solani, creatief directeur van de game, diep in het kosmische avontuur dat Mario en zijn vrienden te wachten staat. Ook introduceerde hij de nieuwe componisten die zich vervoegen bij het avontuur, waaronder de legendarische Japanse componist Yoko Shimomura en de veelbekroonde componist Gareth Goker. De befaamde Britse videogamecomponist Grant Kirkhope keert ook terug naar de franchise, nadat hij zich in Mario + Rabbids Kingdom Battle, de vorige game uit de franchise, op meesterlijke wijze heeft laten horen.
Mario + Rabbids Sparks of Hope is op 20 oktober 2022 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch in de volgende drie edities: Standard, Cosmic* en Gold. De Gold Edition bevat de Season Pass voor spelers die hun avonturen willen voortzetten. Spelers die de game pre-orderen, krijgen een Megabuck Pack, met wapens in het thema van de beruchte Megabug uit Mario + Rabbids Kingdom Battle. Tevens introduceert de game twee collectible figurines van Rabbid Mario en Rabbid Peach, die verkrijgbaar zijn via de website van lokale retailers. 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password