Mario Party: Star Rush komt in oktober naar 3DS

Mario Party: Star Rushbevat nieuwe spelmodi en minigames. Omdat iedereen gelijktijdig over het spelbord loopt, hoef je nooit meer op je beurt te wachten. Dankzij de gratis Mario Party: Star Rush – Party Guest software, heb je slechts één exemplaar van het spel nodig om van de volledige multiplayer-ervaring te genieten.


In de nieuwe spelmode Toad-toernooi gooien spelers gelijktijdig met de dobbelsteen om vervolgens als Toad over een open spelbord te lopen. Hierdoor hoeft niemand meer op zijn beurt te wachten, wat leidt tot snellere en meer strategische potjes. Op elke wereldkaart verschijnen Mario en zijn vrienden die zich bij jou kunnen aansluiten. Elke bondgenoot heeft zijn eigen unieke vaardigheid en zal Toad helpen om extra munten te verzamelen en eindbazen te verslaan om sterren te verdienen.
In de spelmode Muntenrace zijn er geen dobbelstenen, maar draait alles om behendigheid. Deelnemers moeten snel na elkaar een reeks minigames spelen, terwijl ze over een track racen om munten te verzamelen en streven om als eerste de finish te bereiken. Behendigheid en concentratie vereist, want deze spelstand is de ultieme test van je minigame-vaardigheden.
In de spelsmode Ballonnenjacht kun je ballonnen laten knappen, tal van minigames spelen en eindbazen verslaan om munten te verdienen. Spelers kunnen hun munten inwisselen voor sterren. De speler die aan het eind de meeste sterren heeft verzameld, is de winnaar. In deze spelstand moet je snel denken, je route slim plannen en zorgen dat elke beurt telt, want elke speler heeft maar een bepaald aantal zetten. Door de traditionele Mario Party-regels te combineren met gelijktijdige beurten krijgt de vertrouwde actie een nieuwe draai.


Gamers die het spel bezitten kunnen het volledige multiplayer-feest delen met drie vrienden die de Mario Party: Star Rush – Party Guest-software hebben gedownload in de Nintendo eShop. Nodig je vrienden uit voor een potje via draadloze communicatie en geniet van een schat aan nieuwe spelstanden, inclusief Muntenrace en Ballonnenjacht. Spelers die de Mario Party: Star Rush – Party Guest software downloaden krijgen na het voltooien van enkele multiplayer-rondes ook de kans om een paar minigames in de singleplayer-stand te spelen.


Ook voor solo-spelers valt er heel wat te beleven met ruim 50 minigames en 7 spelstanden om te ontdekken. Neem het op tegen computergestuurde personages en daag jezelf uit met vier moeilijkheidsniveaus.
Mario Party: Star Rush verschijnt op 7 oktober 2016 op 3DS.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password