Mario Party 1 & 2 worden volgende maand toegevoegd aan de N64-bibliotheek van Nintendo Switch Online

Twee klassieke Mario Party-games zijn onderweg naar de retrobibliotheek van Nintendo Switch. Zoals bevestigd door Nintendo of America via haar social media kanalen, zullen Mario Party en Mario Party 2 – die beide meer dan 20 jaar geleden op de Nintendo 64 console lanceerden – vanaf 2 november te spelen zijn op Nintendo Switch.

De spellen zullen echter alleen beschikbaar zijn voor abonnees van zijn premium abonnementsdienst Nintendo Switch Online + Expansion Pack.

“Feest alsof het het jaar 1999 (en 2000) is!” plaagde Nintendo of America in een tweet. “Sla wat dobbelstenen en word een superster in Mario Party en Mario Party 2, die naar Nintendo Switch komen voor Nintendo Switch Online + Expansion Pack leden op 2 november”
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password