Manic Mechanics lanceert 7 maart op Xbox, PlayStation en pc

4J Studios, geprezen om zijn consolebewerkingen van Minecraft en verschillende Bethesda Studios-titels, is klaar voor de release van zijn eerste eigen titel, Manic Mechanics, op pc (via Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S op 7 maart 2024. Manic Mechanics, voor het eerst uitgebracht op Nintendo Switch in juli 2023, is een versnelde, mechanisch-gerichte toevoeging aan de chaotische couch co-op canon.

Voortbouwend op de feedback van de community van de Nintendo Switch-release, heeft 4J Studios een groot aantal nieuwe functies en content toegevoegd aan deze lachwekkende partygame – met name de toevoeging van een ‘Versus’-modus als aanvulling op de lokale en online co-op gameplay. Naast deze (mogelijk vriendschap beëindigende) competitieve modus bevat de versie voor alle formaten ook een compleet nieuwe buurt, nieuwe personages en vermakelijke wendingen aan een aantal van de populairste levels.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password