Maneater nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, vanaf 19 november voor PlayStation 5

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive en retailpartner en uitgever Deep Silver, Inc, maken met trots bekend dat de meer dan een miljoen keer verkochte game Maneater vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal te koop is voor de next-generation consoles, Xbox Series X en Xbox Series S en op 19 november verschijnt voor het PlayStation®5-computerentertainmentsysteem. Spelers die de next-gen gaming-hardware gebruiken om in de gevaarlijke wateren van Maneater te duiken, kunnen genieten van een volledig geëvolueerde versie, met native 4K HDR op 60 FPS, en nieuwe lichteffecten die de onderwaterwereld van Maneater op verbluffende wijze tot leven wekken. Binnenkort verschijnt ook nog een post-release-patch die Ray-Tracing toevoegt. Xbox Series S-bezitters kunnen ook genieten van realistischere graphics en een hogere framerate. De pc-versie van Maneater ontvangt de next-gen-updates in de eerste helft van 2021. Meer informatie over deze verbeteringen voor de pc-versie wordt binnenkort gedeeld.

Spelers die in het bezit zijn van Maneater op de Xbox One of PlayStation 4 toegang tot een gratis, volledige upgrade, zodat Maneater tegelijk met hun consoles evolueert!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password