Maneater komt op 22 mei 2020 naar PlayStation 4, Xbox One en pc

Uitgever en ontwikkelaar Tripwire Interactive kondigt met plezier een samenwerking aan met Koch Media / Deep Silver om Maneater, de langverwachte action-RPG waarin je een haai bent (ook wel bekend als ShARkPG), naar alle grote consoles te brengen. Maneater verschijnt op 22 mei 2020 voor PlayStation®4, Xbox One en pc (via de Epic Games Store), met plannen om de game later in 2020 naar de  Nintendo Switch te brengen. Maneater nodigt spelers uit om de ultieme power fantasy te beleven als toproofdier van de zee.

In deze single-player action-RPG moeten spelers als baby-stierhaai vechten om te overleven. Nadat je uit je moeders baarmoeder bent gerukt, moet je steeds sterker worden, terwijl je een breed scala aan onderwateromgevingen verkent, van moerassen en rivieren tot beach resorts en de diepe blauwe oceaan. Je enige gereedschappen zijn je verstand, je kaken en het griezelige vermogen om te evolueren door te eten. Eet, verken en evolueer tot de ultieme moordmachine in Maneater!

“We blijven onder de indruk van de interesse en het enthousiasme die fans tentoonspreiden voor Maneater,” zei John Gibson, CEO en mede-eigenaar van Tripwire Interactive. “Vandaag maken we met veel plezier bekend dat deze unieke ShARkPG-ervaring naar alle grote consoles komt, en we werken met vaeel plezier samen met Koch Media om deze grote haai wereldwijd naar consoles te brengen!”

“Met veel plezier vernieuwen we onze samenwerking met Tripwire Interactive voor de komende lancering van Maneater. Nadat onze wereldwijde teams met succes Killing Floor 2 lanceerden, zullen we al onze distributie- en marketingervaring benutten om deze nieuwe game te ondersteunen,” aldus Dr. Klemens Kundratitz, CEO bij Koch Media GmbH.

Tripwire Interactive en Deep Silver kondigen ook de Tiger Shark Adaptation aan. Deze is onderdeel van de Day One Edition die bij een beperkt aantal winkels als pre-order beschikbaar komt. Net als de tijgerhaai, die ook wel “de vuilnisbak van de oceaan” wordt genoemd, laat deze evolutie spelers bijna alles verteren, waardoor je meer voedzame stoffen uit je prooi kunt halen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password