Management Tycoon Puzzler Train Valley 2 komt op 17 oktober naar alle Consoles

De Spaanse indiegame-uitgever BlitWorks Games kondigen aan dat ze opnieuw samenwerken met de Litouwse studio Flazm om hun micromanagement tycoon puzzelaar Train Valley 2: Community Edition op 17 oktober uit te brengen op Nintendo Switch, Xbox One / Series X|S en PlayStation 4|5. Voor een prijs van 24,99 euro bevat deze editie van Train Valley 2 de DLC’s Passenger’s Flow, Myths & Rails en Editor’s Bulletin en een selectie van 158 door de community gemaakte levels die zorgvuldig zijn samengesteld door de ontwikkelaars.

Drijf de industriële revolutie voort in Train Valley 2 Community Edition, bouw spoorwegen, upgrade je locomotieven en houd je treinen op schema zonder vertragingen of ongelukken om aan de steeds groeiende vraag van de steden en industrieën in je kleine vallei te voldoen. Neem je spoorwegbedrijf mee van de dagen van de industriële revolutie naar de toekomst en voldoe aan de behoeften van de steden en industrieën in de vallei.

Als je altijd al complexe logistieke en transportproblemen hebt willen oplossen, jezelf een beetje een treinmagnaat hebt willen noemen of als je gewoon van puzzels oplossen houdt, dan is er veel voor zowel nieuwe als oude spelers. Zelfs als je het origineel nog nooit hebt gespeeld, is er veel te doen in Train Valley 2: Community Edition!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password