Man of Medan en Little Hope krijgen gratis update – nu ook verkrijgbaar op PlayStation 5 & Xbox Series X|S

Man of Medan was het begin van de gehele Dark Pictures Anthology-serie en Little Hope volgde kort daarna. Deze games markeerden het begin van de Anthology-serie met gruwelijke verhalen uit de verhalenverzameling van de Curator zelf. Vandaag kunnen alle bezitters van één of beide van deze titels een gratis update downloaden die verschillende aspecten van de game zal verbeteren en een nog meeslependere ervaring zal opleveren.
De gratis PlayStation 4-, Xbox One- & pc-update voor Man of Medan en Little Hope bevat:

  • Nieuwe moeilijkheidsinstellingen & QTE-waarschuwingen
  • Verbeterde UI & interacties
  • Bijgewerkte bearing art & event triggers
  • Verhoogde loopsnelheden
  • Meer toegankelijkheidsopties, waaronder ondertitels
  • Extra bonus voor Man of Medan: ontdek een nog niet eerder vertoond hoofdstuk genaamd “Flooded”, waarin nieuwe gameplay en nieuwe doden worden geïntroduceerd voor het climatische einde van het spel

Al deze verbeteringen zullen ook beschikbaar zijn voor new-gen spelers aangezien Man of Medan en Little Hope nu zijn toegevoegd aan de digitale winkels van de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Met deze update en new-gen release is het de perfecte tijd om de eerste twee Dark Pictures Anthology-games opnieuw te bekijken of te ontdekken voor de release van The Devil in Me, de finale van het eerste seizoen van The Dark Pictures Anthology, die op 18 november 2022 zal verschijnen.

The Dark Pictures Anthology is een serie losstaande, vertakkende filmische horrorgames, ontworpen om regelmatig een nieuwe angstaanjagende ervaring te presenteren. Elk spel staat los van elkaar en bevat een gloednieuw verhaal, een nieuwe setting en een nieuwe cast met personages.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password