Making of Hogwarts Legacy-trailer onthuld tijdens Back to Hogwarts-viering

Tijdens de Back to Hogwarts-viering onthulde Warner Bros. Games een trailer voor “The Wizardry Behind Hogwarts Legacy”, een kijkje achter de schermen bij de creatie van de bestverkochte RPG Hogwarts Legacy. De trailer biedt fans een kijkje in de zoektocht van ontwikkelaar Avalanche Software om een meeslepende en authentieke ervaring te creëren die spelers centraal stelt in hun eigen tovenaarswereldavontuur. ‘The Wizardry Behind Hogwarts Legacy’ is een volledige speelfilm die later dit jaar uitkomt en beschikbaar zal zijn om te bekijken op het officiële Hogwarts Legacy YouTube-kanaal.

Back to Hogwarts is een jaarlijkse traditie die wordt erkend als een van de grootste momenten in de kalender van Harry Potter-fans wanneer tovenaars en heksen op 1 september aan boord gaan van de Hogwarts Express op perron 9 ¾ voor een jaar vol magisch avontuur op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Tovenarij. Tijdens een unieke viering komen fans elk jaar online en in het echte leven samen om de magie van deze geliefde verhalen te vieren en zich te verenigen met hun gemeenschap. Dit jaar werden fans uitgenodigd om af te stemmen op een speciale showcase waarin enkele van de opwindende dingen die de Wizarding World in petto heeft, werden belicht, waaronder de trailer van ‘The Wizardry Behind Hogwarts Legacy’.
Hogwarts Legacy, uitgegeven door Warner Bros. Games onder het label Portkey Games en ontwikkeld door Avalanche Software, is een meeslepend, actie-, open-wereld rollenspel dat zich afspeelt in de tovenaarswereld van de 19e eeuw. Vanaf het vijfde jaar beginnen spelers aan een reis door nieuwe en bekende locaties, verkennen en ontdekken ze magische beesten, maken ze drankjes, beheersen ze het uitspreken van spreuken, upgraden ze talenten en passen ze hun personage aan om de heks of tovenaar te worden die ze willen zijn.

Hogwarts Legacy werd eerder dit jaar gelanceerd op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc en komt op 14 november 2023 naar de Nintendo Switch.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password