Makers van Moonlighter scheiden zich van Humble Bundle om aankomende RTS Tower Defence Cataclismo zelf uit te geven

Indiestudio Digital Sun heeft aangekondigd dat ze Cataclismo, hun aankomende RTS-game met LEGO-achtige bouwwerken met een uitgebreide demo, in eigen beheer uitgeven op Steam. Digital Sun maakte oorspronkelijk deel uit van de catalogus van Humble Bundle, maar heeft in der minne geschikt afscheid genomen van de uitgever. Nu staan de makers van Moonlighter en The Mageseeker voor hun grootste uitdaging tot nu toe: voor de allereerste keer een spel in eigen beheer uitbrengen.
Zonder uitgever start Digital Sun op 26 september een Kickstarter-campagne om Cataclismo te blijven verbeteren en het spel in het tweede kwartaal van 2024 op de pc uit te brengen.

Volg het aangrijpende verhaal van Iris in de speciale campagnemodus terwijl ze een expeditie leidt voorbij de poorten van Ciudad Hogar, de laatste stad, om de in mist gehulde ruïnes te heroveren en de mensheid opnieuw op te bouwen in een verhaal over hoop, eenheid en veerkracht. Je kunt ook je verbeelding de vrije loop laten in het speltype Creatief en in alle vrijheid middeleeuwse kastelen bouwen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ontwerpen worden vernietigd door de verschrikkingen van de nacht.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password