Make Way-demo stort neer op Steam Next Fest

De chaotische multiplayer “doe-het-zelf-racer” Make Way van indie-ontwikkelaar Ice Beam Games en uitgever Secret Mode gaat vandaag met een turbo naar Steam Next Fest. Met ondersteuning voor 1-4 spelers geeft de Make Way-demo spelers een voorproefje van de ongebreidelde chaos die wordt verwacht in de volledige, cross-platform game voor pc, Nintendo Switch, PS5, PS4, Xbox Series X|S en Xbox One later dit jaar.

In de demo kunnen maximaal vier spelers online of lokaal tegen elkaar strijden in de Race-modus, waarin spelers hun circuits bouwen en naar de finish racen, of in de Klassieke modus, waarin wapens en obstakels in de mix worden gegooid voor een echte chaotische ervaring. Je kunt een aantal onderdelen van de circuits, obstakels en voertuigen gebruiken, maar je kunt nog meer vrijspelen door de demo te spelen en er komt nog meer in de uiteindelijke volledige release.

De Make Way-demo is nu verkrijgbaar via Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password