Make Way bouwt zijn eigen weg naar pc en consoles in 2023

Houd je vrienden dichtbij en je Tesla-spoel op het dak dichterbij. Ontwikkelaar Ice Beam en uitgever Secret Mode zijn begonnen met de voorbereidingen voor de multiplayer-racegame Make Way, die in 2023 wordt gelanceerd op pc, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One, Xbox Series S|X en Nintendo Switch.

In Make Way kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen in ronde-races vol wapens. Maar er zijn geen kant-en-klare parcoursen. In plaats daarvan moeten spelers samen het parcours bouwen, met behulp van een willekeurige selectie stukken en gevaren (treinkruisingen! loop-de-loops! wippen!) om een unieke racebaan uit te vinden die elke ronde groter en wilder wordt.

De chaotische race-actie van Make Way kun je alleen of met vrienden spelen in lokale of online multiplayer, met cross-play op alle platforms. Met nieuwe stukken baan en gevaren die na verloop van tijd worden vrijgespeeld en aanpasbare regelsets die wedstrijden net iets makkelijker of oneindig chaotischer maken, zal geen race hetzelfde zijn.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password