Maingear opent bestellingen voor met NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti uitgeruste pc’s

Mocht u het nieuws gemist hebben, Maingear shoppers kunnen nu de nieuwe NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti GPU selecteren als aanpassingsoptie in Maingear’s productlijn van bekroonde custom gaming desktop PC’s en werkstations – inclusief de volgende generatie MG-1.

Met 12GB GDDR6X geheugen is de NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti ontworpen als een uitstekende middenklasse optie voor 4K gaming en wordt aangedreven door de Ada Lovelace architectuur – waardoor het twee keer zo krachtig en energie-efficiënt is als de vorige generatie. Third-gen RT cores zorgen ervoor dat ray tracing effecten elke virtuele wereld ongelooflijk levensecht doen lijken, doordat het gedrag van echt, echt licht wordt nagebootst. NVIDIA’s nieuwe NVIDIA DLSS 3 (Deep Learning Super Sampling) AI technologie gebruikt vierde-gen Tensor Cores om native kwaliteit, hogere resolutie beelden te creëren met behulp van frame feedback, bewegingsdata en lagere kwaliteit beeldinformatie – nu met een extra boost aan framerates!

De belangrijkste kenmerken van de GeForce RTX 40-serie zijn:

  • AI-gestuurde graphics geven uw prestaties een boost: NVIDIA GeForce RTX 40 Series GPU’s DLSS 3 maakt gebruik van AI, een Optical Flow Accelerator en Tensor Cores om een baanbrekend prestatieniveau te bereiken met een uitstekende visuele getrouwheid.
  • Gegarandeerd prachtige games: De GeForce RTX 40-serie maakt optimaal gebruik van DX12 grafische functies zoals ray tracing en variable rate shading die de grootste pc-games aandrijven.
  • Supervloeiend: NVIDIA G-SYNC biedt HDR-ondersteuning en gegarandeerde vernieuwingsfrequenties tot 360 Hz, voor vloeiende, heldere en natuurlijke ervaringen.
  • Laagste latenties en snelste reacties: De GeForce RTX 40-serie maakt gebruik van NVIDIA Reflex voor de laagste latenties tijdens het gamen en de snelste reactietijden, richtprecisie en doelopsporing.
  • Voor creatieve professionals: De NVIDIA-suite van NVIDIA Studio, NVIDIA Broadcast, NVIDIA Omniverse, NVIDIA Ansel en NVIDIA Canvas maakt gebruik van de AI, drivers en kracht van de RTX 40-serie om de creaties van alle gamers te verbeteren.
  • PC’s van Maingear met een NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti GPU kunnen worden uitgerust met de nieuwste Intel- en AMD-processoren en een selectie nieuwe moederborden van MSI en ASUS, DDR4- of DDR5-geheugen.

Maingear’s nieuwste MG-1 desktop is ontworpen in samenwerking met top gaming creator en nieuw benoemde Maingear mede-eigenaar Michael “shroud” Grzesiek. De MG-1 maakt gebruik van MAINGEAR’s jarenlange bekroonde productontwerp om gamers een gemakkelijk te upgraden desktop te bieden die de nieuwste high-performance componenten ondersteunt en maximale gebruikerspersonalisatie dankzij een aanpasbaar en verwisselbaar magnetisch frontpaneel. Via de nieuwe Maingear Live 3D Configurator kunnen MG-1 kopers het frontpaneel van hun nieuwe systeem uitrusten met eigen artwork of ontwerpen om het uniek te maken.

MG-1 desktops zijn gemaakt voor geavanceerde prestaties, onbeperkt maatwerk en pure eenvoud. Kant-en-klare MG-1 systemen vanaf $1.399, inclusief de MG-1: shroud Edition en aangepaste configuraties, zijn nu verkrijgbaar bij Maingear op www.maingear.com/mg-1.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password