Maingear lanceert Intel 13900KS desktopsystemen

Vandaag kondigde Maingear aan dat de 13e generatie Intel Core i9-13900KS CPU nu beschikbaar is om te configureren in bepaalde Maingear desktopconfiguraties en APEX-configuraties.
De Intel Core i9-13900KS biedt de nieuwste hybride architectuur in combinatie met toonaangevende functies voor de ultieme game-ervaring, met een verhoogde kloksnelheid tot 6 GHz. Streamen, creëren en concurreren op het hoogste niveau; 13e generatie Intel Core-processoren stuwen je gameplay verder dan prestaties en geven je de kracht om het allemaal te doen.

Intel Core i9-13900KS belangrijkste kenmerken omvatten:

  • Gaming krachtpatser: De nieuwe 13e generatie prestatiecores van Intel ontketent de kracht die nodig is om de meest veeleisende gamesoftware van dit moment te optimaliseren. Intel biedt nu 16 lanes PCIe 5.0 plus 4 lanes PCIe 4.0 van de CPU, waarbij de Intel 700 Series chip
  • tot 8 extra lanes voor PCIe 4.0 heeft.
  • Intel Thread Director: Houdt uw gaming vrij van onderbrekingen – u hoeft zich geen zorgen te maken dat achtergrondtaken u vertragen.
  • Intel Smart Cache: Uitgebreide cacheformaten versnellen de processor voor betere prestaties en hogere FPS.
  • Intel’s prestatiegerichte hybride architectuur: Ontworpen voor de behoeften van de meest veeleisende games

Maingear’s nieuwste MG-1 desktop is ontworpen in samenwerking met top gaming creator en nieuw benoemde Maingear mede-eigenaar Michael “shroud” Grzesiek. De MG-1 maakt gebruik van Maingear’s jarenlange bekroonde productontwerp om gamers een gemakkelijk te upgraden desktop te bieden die de nieuwste high-performance componenten en maximale gebruikerspersonalisatie ondersteunt dankzij een aanpasbaar en verwisselbaar magnetisch frontpaneel. Via de nieuwe Maingear Live 3D Configurator kunnen MG-1 kopers het frontpaneel van hun nieuwe systeem uitrusten met eigen artwork of ontwerpen om het uniek te maken.

MG-1 desktops zijn gemaakt voor geavanceerde prestaties, onbeperkt maatwerk en pure eenvoud. Kant-en-klare MG-1 systemen vanaf $1.449, inclusief de MG-1: shroud Edition en aangepaste configuraties, zijn nu verkrijgbaar bij Maingear op www.maingear.com/mg-1.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password