Magische tijden in het verschiet! SpellForce: Verovering van Eo komt uit op 3 februari 2023.

Ben je klaar voor een reis om de machtigste magiër aller tijden te worden? SpellForce: Conquest of Eo, dat op 3 februari 2023 op de PC verschijnt, biedt een diepe 4X-ervaring met een overvloed aan content en hoge herspeelbaarheid. Met meer dan 80 handgemaakte gevechtskaarten in 15 unieke omgevingen kunnen spelers hun legers samenstellen uit meer dan 100 eenheden, waaronder dwergenbijlen, stenen golems, orcish shamans en majestueuze griffioenen. Perfectioneer je legers door een van de meer dan 15 helden en leerlingen in te huren om ze te leiden. Ga op een overvloed aan avonturen en beheers meer dan 700 handgeschreven queesten. Onderzoek als meester in de magie meer dan 100 verschillende spreuken in je grimoire en gebruik ze strategisch in tactische gevechten waarbij je rekening moet houden met flankering, bereik, zichtbaarheid, hoogte en speciale gevechtsbetoveringen. Verken de uitgestrekte wereld van Eo, een magisch rijk vol schatten en grondstoffen, bewoond door verschillende rassen zoals mensen, elven, orcs, dwergen, kobolden en monsters. Ben je klaar om het ultieme avontuur te beleven?

SpellForce: Conquest of Eo biedt een unieke en boeiende spelervaring door elementen van 4X-strategiespellen, RPG’s en turn-based tactische gevechten te combineren. De mobiele uitvalsbasis – de toren van je magiër – en uitputtende grondstoffen houden spelers voortdurend in beweging, waardoor de stagnatie die in het late spel van andere 4X-spellen kan optreden, wordt voorkomen. In plaats daarvan richt het spel zich op de spanning van ontdekking en het gevaar van de vroege gameplay, terwijl er ook ruimte is voor onderzoek en experimenten om eenheden te verbeteren naarmate ze in level stijgen en nieuwe uitrusting en vaardigheden verwerven. Met een overvloed aan procedureel gegenereerde avonturen en RPG-elementen verandert SpellForce: Conquest of Eo transformeert de klassieke RTS-RPG mix in een turn-based 4X RPG ervaring die spelers zeker bezig zal houden.

Lanceringskorting
SpellForce: Conquest of Eo is een nieuw turn-based hoofdstuk in de SpellForce serie, en zal beschikbaar zijn voor PC op 3 februari 2023 voor een SRP van € 29,99. Als je zo snel bent als de wind, kun je de eerste week na de release van SpellForce: Conquest of Eo’s release.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password