Magische stedenbouwer ‘Wizdom Academy’ maakt je een tovenaarsschool directeur

De onafhankelijke Zwitserse ontwikkelaar Kipwak Studio is verheugd om vandaag een nieuwe trailer te delen van het magische managementspel Wizdom Academy! In deze tovenaars city builder bouw je je school, rekruteer je personeel en leerlingen en doe je er alles aan om het schoolbestuur tevreden te stellen terwijl je het mysterie van de recente mana droogte probeert te ontrafelen.

Mana, het magische levensbloed van de magische gemeenschap, wordt steeds schaarser. Maar de tovenaarsmanieren moeten onderwezen blijven worden, wat er ook gebeurt! Als schoolhoofd bouw en beheer jij je tovenaarsschool op jouw manier, door zinvolle strategische beslissingen te nemen, je kasteel aan te passen en door een uitgebreide tech-boom te doorlopen. Zorg voor het personeel en de leerlingen om te voorkomen dat ze worden overspoeld door gevechten, vandalisme en streken. En leer hoe je je manavoorraad moet oogsten en beheren om magische taken te voltooien. Terwijl je school groeit en de mana droogte steeds erger wordt, ben jij in staat om boven de uitdagingen uit te stijgen om te bouwen, te beheren en te gedijen?
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password