Magische RPG Affogato komt 17 augustus uit op Steam

Spiral Up Games kondigt de officiële release aan van Affogato op 17 augustus 2023. Met 30 uniek ontworpen ‘omgekeerde tower defense’-gevechtsfasen en een strategisch arsenaal aan verschillende Witch Cards, naast boeiende verhaallijnen waarin je je barista-vaardigheden moet aanscherpen, bevat de game meer dan 10 uur leuke en dynamische gameplay.
Tegen de levendige achtergrond van een stad van de eeuwige nacht belooft Affogato een unieke spelervaring die esthetisch tot leven wordt gebracht met verbluffende visuals in anime-stijl. Stap in het meeslepende verhaal van een tovenares die haar café beheert en beheers de ingewikkelde kunst van het koffiezetten. Vorm betekenisvolle banden met verschillende klanten, dring binnen in hun geest om hun innerlijke demonen te verslaan en bepaal de strategie voor gevechten met behulp van een reeks unieke Heksenkaarten. Omarm je lot en ga op weg om de tovenares te worden die licht brengt in de eeuwige nacht van Arorua.

Aldric Chang, CEO van Spiral Up Games, zei: “We vinden het geweldig om eindelijk de officiële releasedatum van Affogato aan te kondigen. We kunnen niet wachten om onze spelersgemeenschap te zien duiken in een unieke mix van magische verhaallijnen, de beproevingen van cafémanagement en de innovatieve twist van strategische omgekeerde torenverdedigingsgevechten. We kijken uit naar de ontvangst door RPG-, strategie- en anime-liefhebbers wereldwijd”.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password