Mad Mushroom kondigt eerste titel aan: Co-Op Roguelike Shooter, Atomic Picnic

Mad Mushroom, een uitgever van videogames die eigendom is van influencers en deel uitmaakt van het OTK Network, heeft vandaag zijn eerste titel onthuld: Atomic Picnic van het Braziliaanse BitCake Studio. Atomic Picnic wordt in het voorjaar van 2024 gelanceerd in Steam Early Access en is een co-op third-person shooter roguelike die zich afspeelt in een dystopisch universum vol monsters waar de realiteit zelf is gebroken door de hebzucht van de mensheid.

Vandaag begint een beperkte playtest voor Atomic Picnic – meld je nu aan voor toegang op PlayAtomicPicnic.com. Op maandag 11 december gaat de playtest open voor iedereen en is deze toegankelijk via de Steam-pagina van het spel. Deze playtest loopt tot 18 december.

Spelers bundelen hun krachten met maximaal drie andere “Loners” en beginnen aan een speurtocht, “Picnics” genaamd, waarbij ze het opnemen tegen meedogenloze hordes monsters. Geen twee picknicks zijn hetzelfde en spelers krijgen een band tijdens deze beproevingen terwijl ze rennen, schieten, verkennen, verzamelen en upgraden in een gevecht tegen golven monsters en eindbazen. Elke picknick is een uniek avontuur, met verschillende upgradepaden en speciale evenementen om zowel solo-Loners als vriendengroepen uit te dagen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password