Mad max meets vampire survivors in earl vs the mutants

Met het eerste Steam Next Fest van 2024 in aantocht maakt Earl vs. the Mutants zich op voor zijn gruwelijke speelbare debuut. Dat klopt! Op 18 januari lanceert ontwikkelaar Falling State Inc. een demo voor hun nieuwe actieroguelite. Earl vs. the Mutants stuurt het populaire genre in een gedurfde, met bloed besmeurde richting en ruilt het stoffige dungeon-crawlen in voor een razendsnelle roadtrip door besmette woestenijen.

Spelers kunnen hun zwaarden en spreuken inruilen voor een van de vele unieke voertuigen die ze door een post-apocalyptische wereld sturen die wordt overspoeld door dreigende mutantenhordes. Met een meer destructieve, confronterende gameplaystijl kunnen spelers hun post-apocalyptische moordmachines door oprukkende vijanden ploegen voor een maximaal bloedbad.

Ontworpen voor korte uitbarstingen van bloedstollende actie, zal elke rit helpen de volgende te verbeteren als spelers doorgaan met het vrijspelen van een gnarly arsenaal van modificaties voor hun voertuigen, waardoor ze hun innerlijke Road Warrior kunnen kanaliseren als ze door de woestenij scheuren, op jacht gaan naar krachtige mutant bazen en experimenteren met badass custom builds.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password