Maal hordes Hellspawn neer met Remedium: Sentinels Early Access 28 feb.

Remedium: Sentinels, het grimmige tijdsoverlevingsspel met roguelite-elementen dat zich afspeelt in het universum van de post-apocalyptische Renaissance van ontwikkelaar Sobaka Studio en uitgever ESDigital Games, combineert wetenschap en alchemie voor een actievolle PC Early Access release op dinsdag 28 februari 2023 via Steam en de Epic Games Store. De eerste openbare demo is momenteel beschikbaar via Steam Next Fest februari 2023.

Een ooit bloeiend continent balanceert op de rand van de afgrond door de verschrikkelijke Grijze Plaag, waardoor mensen veranderen in groteske, bloeddorstige beesten. In een laatste poging om de mensheid te redden, creëren wanhopige wetenschappers machtige machines die Sentinels worden genoemd. Neem de controle over deze enorme golems, voortgekomen uit alchemie, om het menselijk ras te verdedigen tegen de besmettelijke apocalyps.

Ontketen hellevuur om onverbiddelijke hordes te vernietigen die in elke hoek van het land op de loer liggen. Navigeer door het terrein op zoek naar gloeiende voorwerpen en elementen, terwijl je dodelijke golven besmette chimaeren en andere afschuwelijke gruwelen verslaat. Manipuleer materialen om upgrades te maken die voortkomen uit de wetenschap en op alchemie gebaseerde verbeteringen voor de wapens van de Sentinel.

Verzamel en versterk een breed scala aan krachten om je door steeds sterkere zwermen dreigende mutanten heen te worstelen. Experimenteer met nieuwe uitrusting en bewapen verschillende Sentinels met geweren, wapens, schilden, krachtvelden en meer.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password