Maak vrienden met lang verloren goden in Mythwrecked: Ambrosia Island, van Whitethorn Games en Polygon Treehouse

Vandaag kondigt Whitethorn Games – uitgever van indie-titels als APICO, The Forest Cathedral en Lake – met trots Mythwrecked aan: Ambrosia Island, dat in 2023 naar de PC komt. Mythwrecked is ontwikkeld door Polygon Treehouse, de studio achter het dubbel BAFTA genomineerde verhalende avontuur Röki: Ambrosia Island is een sandbox, “friend ’em up” adventure game waarin spelers een zonovergoten eiland verkennen om de herinneringen van de Goden uit de Griekse mythe te herstellen, met hen bevriend te raken en een weg naar huis te vinden.

In Mythwrecked: Ambrosia Island speel je als Alex, een beginnende backpacker die een broodnodige pauze neemt van haar uitputtende moderne leven. Wanneer haar reis wordt onderbroken door een verschrikkelijke storm, spoelt Alex aan op de zonnige kusten van Ambrosia Island, het lang verloren gegane thuis van het Griekse pantheon van Goden. Maar er is iets mis – de Goden zijn vervloekt en zijn vergeten wie ze zijn! Om erachter te komen wat er is gebeurd, moet Alex over het eiland reizen, de goden vinden en bevriend raken, en hen helpen hun herinneringen te herstellen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password