Maak van Black Friday een ‘Green Thursday’ met een nieuwe GeForce NOW-deal

Groen is nu het nieuwe zwart met onze ‘Green Thursday’ GeForce NOW-deal die Black Friday winkelen dit jaar stressvrij maakt.

Of u nu op zoek bent naar een kousvervanger, een last-minute cadeau of gewoon de liefde voor GeForce NOW wilt verspreiden, wij hebben voor je gezorgd – slechts één week lang kan je een gratis digitale GeForce NOW-cadeaukaart ter waarde van € 20 krijgen bij elke aankoop van een digitale GeForce NOW-cadeaukaart ter waarde van € 50.

Deze cadeaubonnen kunnen worden toegepast op het lidmaatschapsniveau van jouw keuze dat past bij jouw gamingbehoeften, of het nu gaat om een Priority- of RTX 3080-lidmaatschap. De GeForce NOW-cadeaubon van € 50 is inwisselbaar voor een Priority-lidmaatschap van 6 maanden of een RTX 3080-lidmaatschap van 1 maand. De GeForce NOW-cadeaubon ter waarde van $20 is inwisselbaar voor een Priority-lidmaatschap van 2 maanden of een RTX 3080-lidmaatschap van 1 maand en wordt digitaal geleverd voor directe besparingen en toegang.

Betalende leden krijgen snellere toegang tot de meer dan 1400 games in de GeForce NOW-bibliotheek. Stream tot 1080p met 60 frames per seconde met een Priority-lidmaatschap, of tot 4K met 60 FPS of 1440p met 120FPS met een RTX 3080-lidmaatschap.

We hebben deze week ook nieuwe games om te streamen:

  • Evil West (Nieuwe release op Steam)
  • Ship of Fools (Nieuwe release op Steam)
  • Crysis 2 Remastered (Steam)
  • Crysis 3 Remastered (Steam)
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password