Maak kerst wat warmer met de Bethesda Benelux Charity Stream en help een huisdier aan een nieuw baasje

Bethesda Benelux en Cooler Master maken de feestdagen nog nét dat tikkeltje warmer door hun eindejaarsstream op 14 december ten voordele van ‘Verhuisdieren.nl‘, een Nederlandse stichting die zich inzet om huisdieren te herplaatsen door hen te matchen met het ideale baasjesprofiel.

Bethesda Benelux streamt op het Cooler Master kantoor een vier uur durend interactief avontuur waarbij vier huisdieren in de voetsporen van Dogmeat treden, door de Wasteland van Fallout te doorkruisen op zoek naar hun ideale, nieuwe baasje. Deze Fallout tabletop wordt geschreven en gehost door game master Kevin Scholtze en met Joost, Nessiruu, Jordy en Linda als onze moedige viervoeters!

De charity stream is op 14 december vanaf 17:00 te volgen via het Twitch-kanaal van Bethesda Benelux, twitch.tv/bethesda_nl.

Tijdens de stream kan jij ook een rol spelen door jouw steentje bij te dragen aan de organisatie via een donatie, of wellicht zie je een hond of kat voorbij komen die je een nieuw thuis wil geven! Tijdens de stream gaan namelijk verschillende pleegdiertjes aan bod komen die op zoek zijn naar een nieuw, warm thuis. Ben jij de perfecte match?

Stem dus op 14 december vanaf 17:00 af op twitch.tv/bethesda_nl, en wie weet kan jij dit jaar – en vergeet niet ook de jaren erna – kerst vieren met een nieuwe viervoeter onder de boom!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password