Maak kennis met The Prisoning: Fletcher’s Quest, een metroidvania waarmee je kunt ontsnappen uit de gevangenis van je geest

Elden Pixels onthult met trots de metroidvania The Prisoning: Fletcher’s Quest, volgend jaar verkrijgbaar voor PC en consoles. Op de rand van een fysieke en emotionele burn-out tijdens de laatste fases van een intensief gameproject, ontsnapt een gameontwikkelaar in een droompersonage dat zelf gevangen zit in een mentale gevangenis.

Stap in het hoofd van Fletcher, de droompersoon van de ontwikkelaar, die toevallig een 43-jarige gescheiden vrouw met licht overgewicht is, een Honky Tonk-muzikant die het moeilijk heeft, een liefhebber van ambachtelijk bier en vader van twee kinderen. Niet alle helden dragen een cape, maar de onze draagt tenminste een cowboyhoed. Help Fletcher terwijl hij worstelt om de draad weer op te pakken en zich een weg baant uit de mentale gevangenis waarin hij vastzit.
The Prisoning: Fletcher’s Quest, moeten spelers Fletcher helpen ontsnappen uit zijn mentale gevangenis en de dag redden! Reis door onheilspellende omgevingen, variërend van Mars tot een gekkenhuis en binnenin een computer. Je moet op verkenning gaan, unieke wapens verzamelen in elk gebied – die je in elke volgorde kunt gebruiken – en een heleboel leuke en creatieve upgrades gebruiken als je de vijf bendeleiders in de gevangenis wilt vinden en verslaan. Of hun vriend worden. Hoe dan ook!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password