Maak kennis met het intense verhaal van Dead Space in nieuwe trailer

Motive, een in Montreal gevestigde studio van Electronic Arts, heeft vandaag de lanceringstrailer uitgebracht voor Dead Space. In deze opwindende nieuwe trailer krijgen spelers een voorproefje van Isaac Clarke’s avontuur, waarin hij een spannend mysterie ontrafelt in de donkerste diepten van de ruimte.
Bovendien heeft Motive vandaag het vijfde blogbericht gepubliceerd in hun ‘Inside Dead Space‘-blogreeks. De blogreeks is in het leven geroepen om aan te geven hoe de studio trouw blijft aan de oorspronkelijke kern van het verhaal en waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Met het nieuwste blogbericht getiteld ‘Story Matters’ gaan de ontwikkelaars dieper in op het toch al iconische plot, het analyseren van wat er al is en het aanpassen van bepaalde aspecten omwille van continuïteit en consistentie.

Ontdek hier het belang van een goed verhaal in het nieuwste ‘Inside Dead Space‘-blogbericht getiteld ‘Story Matters’.

Dead Space is vanaf 27 januari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Verwacht meer informatie van de ontwikkelaars in aanloop naar de lancering van de game.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password