Maak kennis met de nieuwe Splatoon 2 tournaments-website, voor zowel nieuwkomers als geoefende spelers

Inklings en Octolings, opgelet! Of je nu een beginner bent die net zijn tentakels in de wereld van Splatoon 2 voor de Nintendo Switch heeft gestoken, of al een ervaren inktschieter, je moet zeker even een kijkje nemen op de gloednieuwe Splatoon 2 tournaments-website.
Binnen deze nieuwe online-community kun je heel makkelijk je eigen teams samenstellen, nieuwe teamleden rekruteren en deelnemen aan tijdelijke online-toernooien* – voor de fun, of voor de glorie! Heb je nog geen teamgenoten gevonden? Meld je gewoon aan, ga naar de “Vind een team”-sectie en je wordt gekoppeld aan vergelijkbare solo-splatters. Het eerste toernooi begint op zondag 13 januari om 14:00 uur, en daar kunnen spelers zich vanaf vandaag voor aanmelden. Dus, waar wacht je nog op? Doe mee en verover je terrein!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password