Maak kennis met de helden van Gangs of Sherwood

NACON en Appeal Studios delen met veel plezier nieuwe details over de vier helden in de co-op action-adventure game Gangs of Sherwood via een nieuwe serie video’s met commentaar van Andrea Di Stefano, game director bij Appeal Studios. Gangs of Sherwood verschijnt op 19 oktober voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam, Epic Games Store).

In Gangs of Sherwood kun je kiezen uit 4 personages, Robin, Marian, Little John en Tuck, elk met een geheel eigen, aanpasbare manier van spelen, om te strijden tegen de kwaadaardige troepen van de sheriff.

Elk personage heeft een breed arsenaal speciale vaardigheden. Deze zijn aanpasbaar met verschillende fragmenten die spelers in de loop van het avontuur kunnen verzamelen. Deze fragmenten veranderen de aanvallen van personages, zodat spelers die kunnen aanpassen aan hun favoriete manier van vechten. Wanneer onze helden te maken krijgen met een eindbaas, kunnen ze gebruikmaken van hun unieke vaardigheden, de zogenaamde Rebel Abilities, of tijdelijk hun vaardigheden upgraden met de speciale Rebel Instinct-mode.

Gangs of Sherwood is een story-driven co-op action-adventure game voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een nieuwe versie van de wereld uit de legendes van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Philosopher’s Stone, beschikken de legers van de Sheriff van Nottingham over ongekende macht, waarmee ze de mensen van Engeland harder dan ooit onderdrukken. In deze unieke science-fantasy-versie van de Robin Hood-legende kunnen spelers genieten van explosieve gevechten, spectaculaire combo’s, en co-op gameplay voor fans van epische gevechten en uitdagingen in verbluffende omgevingen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password