Maak kennis met de gigantische Kemono van Wild Hearts in nieuwe trailer

EA Originals en Koei Tecmo hebben afgelopen nacht tijdens The Game Awards de nieuwe Wild Hearts-trailer “Ferocious Creatures” getoond. Deze geeft jagers een beter beeld van de gigantische Kemono waarmee ze de strijd aangaan. De AAA-hunting game is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
Kemono zijn reusachtige beesten die met hun omgeving zijn vergroeid en vormen een reële bedreiging voor het fantasielandschap van Azuma. Ze gebruiken dus de kracht van de natuur om de omgeving naar hun hand te zetten en voor hun territorium te strijden. Spelers komen tijdens het doorkuisen van de wereld in Wild Hearts allerlei soorten Kemono tegen, denk hierbij aan door planten bezielde eekhoorns, het enorme wilde Kingtusk-zwijn en nog veel meer. De nieuwe trailer toont drie van de machtigste Kemono waartegen spelers het gaan opnemen, waaronder Deathstalker: de woeste wolf, Amaterasu: de reuzenhavik en Golden Tempest: de woeste, meedogenloze tijger met zijn tornado van zand en goud.

Pre-order Wild Hearts en ontvang de Ferocious Kemono-emote en vijf chatstempels: Poker Face, Just Woke Up, Praying, Besties en Sleepy. Daarnaast kunnen spelers de Wild Hearts Karakuri Edition pre-orderen. Deze biedt toegang tot unieke in-game-items, waaronder twee volledige pantsers (Karakuri Samurai en Karakuri Ninja), een decoratieve Tsukumo Lantern en drie verschillende emotes (Fighting Spirit, Grovel en Conch). Spelers ontvangen hiermee ook automatisch de pre-ordervoordelen. Zowel de Wild Hearts Karakuri als Standard Edition is nu te pre-orderen tegen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

In Wild Hearts reizen spelers door Azuma als eenzame wolf of vormen ze roedels met maximaal twee vrienden dankzij de coöp- en crossplay-features van de game op alle platformen. Spelers kunnen hun gevechtsplannen uitbreiden en speciale missies aannemen, terwijl ze in roedels jagen, zich aansluiten bij andere jagers in de wereld of het alleen tegen Kemono opnemen. De game bevat voice-overs in het Engels, Japans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password