Maak kennis met Ballistic in de nieuwe Apex Legends: Arsenal – Stories from the Outlands-trailer

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Arsenal onthuld, de volgende grote update voor de bekroonde hero shooter. Arsenal is vanaf 9 mei beschikbaar en introduceert de nieuwste Legend genaamd Ballistic, een keurige oudeheer die zijn pensioen vaarwel heeft gezegd om de jonge pups wat respect bij te brengen.
August Montgomery Brinkman, beter bekend als Ballistic, was ooit een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games. Na het tragische verlies van zijn zwager trok Ballistic zich terug in eenzaamheid. Veertig jaar lang bleef hij ondergedoken, totdat een onverwachte gebeurtenis hem terughaalde en hem dwong om het syndicaat een aanbod te doen dat ze niet konden negeren.

Meer informatie over Apex Legends: Arsenal wordt binnenkort bekendgemaakt vóór de officiële release van de update op 9 mei voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com