Maak kennis met Amadeus de tovenaar, de tovenaar van dozen in de nieuwe trailer van Trine 5!

Heb je ooit het verhaal gehoord over de zwevende dozen? We weten zeker dat Trine’s geweldige tovenaar Amadeus je er alles over zal vertellen! In de spannende nieuwe karaktertrailer die vandaag is uitgebracht, krijg je nog een glimp te zien van de betoverende wereld van Trine 5: A Clockwork Conspiracy en de krachten van Amadeus!

Met grote verantwoordelijkheid komt grote macht? Nou ja, bijna – Amadeus, die niet alleen een toegewijde echtgenoot en vader van een drieling is, maar ook een meester in de magische kunsten, staat centraal in de nieuwste trailer van Trine 5. Met een reeks ontzagwekkende spreuken bewijst Amadeus niet alleen een geweldige solo-avonturier te zijn, maar ook van onschatbare waarde voor zijn metgezellen in de co-op modus met maximaal 4 spelers (ja, 4!) als hij dozen oproept en behendig obstakels manoeuvreert om het pad vrij te maken.

Amadeus’ magische bekwaamheid in het manipuleren van de omgeving door het oproepen van dozen en het overwinnen van hindernissen voegt een nieuwe laag strategie en creativiteit toe voor spelers om te verkennen.

Trine 5 wordt ontwikkeld door Frozenbyte in Helsinki, Finland en komt op 31 augustus 2023 naar de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password