Maak jouw gaming S.P.E.C.I.A.L. met de nieuwe Xbox wireless controller – Fallout met Xbox Design Lab

Xbox is verheugd om vandaag zijn geheel nieuwe controller te onthullen, de Xbox Wireless Controller – Fallout Special Edition, exclusief verkrijgbaar met Xbox Design Lab. Deze controller is een waar eerbetoon aan het iconische gezicht van Fallout en benadrukt alle unieke eigenschappen van Vault Boy met zijn witte achtergrond en grijze gravures die de verschillende variaties van het personage laten zien.

Daarnaast biedt Xbox Design Lab gamers ook de mogelijkheid om hun controller aan te passen om een ​​echte S.P.E.C.I.A.L. configuratie te creëren. Of ze nu kiezen voor het iconische blauw en geel van de Vaults of het zilver en grijs van de Brotherhood of Steel, ze hebben de keuze uit een kleurencombinatie die past bij hun favoriete Fallout palet. Nadat ze het Fallout ontwerp voor de voorkant van hun Xbox wireless controller hebben geselecteerd, kunnen ze deze blijven personaliseren door de kleur en stijl van de knoppen, verschillende triggers of zelfs rubberen grepen te kiezen.

De Xbox Wireless Controller – Fallout Special Edition wordt geleverd met extra functies om gamers te helpen overleven in een post-apocalyptische wereld. Ze zullen de woestenij zelfs langer kunnen verkennen, met een autonomie van meer dan 40 uur. Bovendien kan de Fallout controller dankzij Bluetooth® en Xbox Wireless technologie verbinding maken met Xbox Series X|S en Xbox One consoles, pc’s, mobiele telefoons en tablets.

 

 

 

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password