Maak jezelf opnieuw in de Outlast Trials – Gesloten Beta Datum Onthuld tijdens Gamescom Openingsavond Live

Red Barrels, de onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio uit Montreal, presenteerde vandaag de nieuwe gameplay trailer voor The Outlast Trials tijdens Gamescom Opening Night Live 2022. Deze geheel nieuwe kijk op de Outlast survival horror ervaring gaat een Closed Beta playtest in tijdens Halloween weekend, van vrijdag 28 oktober tot dinsdag 1 november 2022.

Het spel speelt zich af op het hoogtepunt van de Koude Oorlog en spelers kruipen in de huid van proefpersonen die zijn ontvoerd door de schimmige Murkoff Corporation. Gevangen in een geheime Murkoff-faciliteit worden spelers onderworpen aan een reeks fysieke en mentale beproevingen, gekweld door iconische personages, en uitgedaagd om alleen of in teams te overleven met behoud van hun geestelijke gezondheid.

Het ontwikkelingsteam van Red Barrels is hard aan het werk om met The Outlast Trials een geheel nieuwe ervaring te bieden, maar dan wel met de Outlast-smaak die fans kennen en waar ze van houden. Blijf op de hoogte voor meer nieuws en updates over hoe je je kunt aanmelden voor en wat je kunt verwachten van de gesloten bèta.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password