Maak je klaar voor multiplayer mecha-actie in Gundam Evolution, nu beschikbaar op pc

Bandai Namco Online Inc. heeft vandaag aangekondigd dat Gundam Evolution nu beschikbaar is in Europa, Noord-Amerika, Japan en andere delen van Azië op pc. Bandai Namco Europe zal de PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X|S- en Xbox One-versies op 1 december uitbrengen. Gundam Evolution, de eerste gratis te spelen hero shooter van de franchise, heeft een startrooster van twaalf speelbare mobile suits samen met vijf extra vrij te spelen eenheden, en zet spelers tegen elkaar op in 6-tegen-6 PvP-gevechten over drie objective-based gamemodi.
Gundam Evolution is een gratis te spelen team-based first-person shooter met 6-tegen-6 PvP-gevechten. Het spel biedt drie objective-based spelmodi: Point Capture, Domination en Destruction. De titel biedt een unieke reeks uitdagingen waarbij teams formidabele offensieve en defensieve strategieën moeten ontwikkelen en uitvoeren om als overwinnaar uit de strijd te komen.

Elke speelbare eenheid in Gundam Evolution heeft zijn eigen unieke combinatie van offensieve, defensieve en/of ondersteunende vaardigheden die het tij van de strijd kunnen doen keren. Het startrooster met speelbare personages bevat twaalf eenheden, waaronder de klassieke RX-78-2 Gundam en de iconische ASW-G-08 GUNDAM BARBATOS. Extra mobiele pakken en aanpasbare voorwerpen kunnen op twee manieren worden vrijgespeeld: Capital Points (CP), die je in de game verzamelt door te spelen, of EVO Coins, die je in de echte wereld kunt kopen.

Voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One zijn de respectievelijke regionale lanceringsdata (in lokale tijd) en de ondersteunde regio’s hieronder te vinden:

  • Europa – 1 december
    • Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Ierland, Nederland, Polen, Zwitserland, Zweden, Noorwegen
  • Noord-Amerika – 30 november
    • Verenigde Staten, Canada
  • Azië – 1 december
    • Japan
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password