Maak je klaar om de weg op te gaan want Alaskan Road Truckers lanceert vandaag voor PC

Green Man Gaming Publishing, Movie Games en Road Studio aan dat Alaskan Road Truckers vandaag lanceert voor PC via Steam. PC-fans kunnen nu de wilde en prachtige wegen van Alaska op in deze ultieme truckerservaring voor €21,50 met een beperkte lanceringskorting van 10%. PC via Epic Games Store, Xbox Series X/S en PlayStation 5 versies komen binnenkort uit.

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven over hoe verraderlijk de wegen naar een geweldige truck kunnen zijn. Luister naar de echte vrachtwagenchauffeur Lisa Kelly uit Alaska (te zien in Ice Road Truckers van History Channel) in de nieuwe lanceringstrailer voor de pc.

“Als een echte vrachtwagenchauffeur uit Alaska vind ik het geweldig om aan te kondigen dat ik ga samenwerken met Road Studios, Movie Games en Green Man Gaming Publishing om hun nieuwe spel te promoten”, zegt Lisa Kelly over haar samenwerking met Alaskan Road Truckers. “Ik heb de harde realiteit van deze wegen aan den lijve ondervonden en Alaskan Road Truckers geeft echt het gevoel van de uitdagende wildernis van Alaska. Ik kan niet wachten om meer mensen uit te nodigen om het vanuit de veiligheid en het comfort van hun pc te ervaren.”
Fans kunnen ook extra PC-content toevoegen met de Mother Trucker Edition DLC, die nu voor een beperkte tijd te koop is. Met de Mother Truckers Edition kunnen aspirant-truckers de grens van Alaska veroveren en hun stoere stijl laten zien met een gloednieuw, getatoeëerd personage en een aantal coole upgrades voor hun truck. De DLC-content bevat:

  • Een stoer nieuw personage met bijpassende tatoeages
  • ‘Flaming Hot’ truckstickers
  • De gaafste motorkapversieringen in Alaska
  • De ‘Cattle-Killer 5000’ grill
  • Climate Changer’ uitlaat
  • De ‘Ultra Deluxe’ cabineverlichting

De Mother Truckers Edition DLC is nu voor een beperkte tijd te koop voor  €2,99.

Alaskan Road Truckers is meer dan een simulator. Je bent niet alleen een truck, je speelt als een trucker met de focus op het leven zowel binnen als buiten je voertuig. Lever vracht af, bouw een succesvol bedrijf op en stap uit je truck om Alaska te verkennen terwijl je je voertuig onderhoudt en voor je eigen gezondheid en behoeften zorgt. Vergeet niet dat het welzijn van je personage net zo belangrijk is als de vracht die je vervoert terwijl je door verraderlijke omstandigheden op de weg navigeert.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password