Maak je eigen Super Mario-werelden met de gratis update voor Super Mario Maker 2

Met een gratis update voor Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch wordt de stand Wereld maken toegevoegd, naast bergen nieuwe content en andere functies. De update is vanaf 22 april gratis te downloaden.

In de stand Wereld maken kunnen meerdere zelfgemaakte levels met elkaar worden verbonden door een pad aan te leggen van het beginpunt tot het kasteel. Ook het uiterlijk van een wereld kan worden aangepast. Spelers kunnen tot wel acht werelden, bestaande uit maximaal 40 levels, met elkaar combineren, waardoor ze een kleine Super Mario-game kunnen maken en delen* met anderen.
Raad eens wie er nog meer hun opwachting maken in Super Mario Maker 2? De Koopalings! Alle zeven raddraaiers, elk met zijn of haar eigen aanvallen, kunnen worden toegevoegd aan je levels. Naast deze belhamels worden ook Phanto en de Mechakoopa’s toegevoegd.
Ook worden er als onderdeel van de gratis update nieuwe power-ups en levelonderdelen toegevoegd aan Super Mario Maker 2. Hieronder vallen de paddenstoel (SMB2), waarmee Mario en zijn vrienden hun uiterlijk uit Super Mario Bros. 2 krijgen. Ook kunnen ze dan vijanden oppakken en weggooien, net als in die game. Met het kikkerpak uit Super Mario Bros. 3 kan Mario heel makkelijk zwemmen en zelfs over het water lopen. Andere power-ups die aan de game worden toegevoegd zijn de P-ballon, die in Super Mario World debuteerde, de supereikel uit New Super Mario Bros. U en de boemerangbloem uit Super Mario 3D World. Uit de laatstgenoemde game komen ook nog vijf variaties aan draagbare voorwerpen, zoals de kanondoos en de propellerdoos.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password