Maak indruk op je tegenstanders met de nieuwe Xbox wireless controller – Velocity Green

Iedereen heeft een lievelingskleur, een kleur die ons meer aanspreekt dan de anderen. Bij Xbox heeft de kleur groen altijd een speciale plaats gehad.

Daarom zijn we verheugd om de Xbox wireless controller Velocity Green aan te kondigen, die onze kenmerkende kleur heeft. Dit is de nieuwste toevoeging aan onze collectie van kleurrijke wireless controllers en sluit zich aan bij favorieten van de fans, zoals Shock Blue, Pulse Red, Deep Pink en Electric Volt.

De Velocity Green wireless controller heeft alle functies die je nodig hebt om de beste in-game prestaties te bereiken en voegt een vleugje kleur toe aan je ervaring.

De Xbox Velocity Green wireless controller is verkrijgbaar voor €59,99. Raadpleeg jouw lokale retailer of ga naar Xbox.com voor meer informatie over de beschikbaarheid.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password