Maak een T-Rex Mutant in Chimeraland’s Nieuwste Update

Voor het geval je het gemist hebt, prehistorisch leven heeft een weg gevonden naar Chimeraland via de Attack of the Tyrant update voor PC, iOS, en Android! Van uitgever Level Infinite verwelkomt Chimeraland geliefde dinosaurussen als nieuwe te temmen beesten, waaronder de Tyrannosaurus Rex, Spinosaurus, Ankylosaurus, en Brontosaurus. De update bevat ook twee nieuwe, veelgevraagde vaardigheden voor spelers: Pet Shaping en Pet Dyeing, die beide nog diepere aanpassingsmogelijkheden voor huisdieren en rijdieren bieden.

Of je nu liever bevriend bent of ze verslindt, deze nieuwe beesten bevolken nu de wildernis van Chimeraland, niet alleen als rondzwervende reuzen, maar ook als ontdekbare eieren. Als je er toevallig eentje tegenkomt, wees dan niet bang om er een klopje op te geven… je weet nooit wat er uit zal komen!

De Attack of the Tyrant-update bevat ook een gloednieuw museum met modellen van de nieuw geïntroduceerde prehistorische beesten. Verdien punten in het museum door deel te nemen aan wetenschapsquizzen en exclusieve PvE-gevechten om toegang te krijgen tot dinosaurusmeubelornamenten, hoogwaardige uitrusting, een nieuwe avatartitel en tal van andere beloningen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password