Maak de luiken open! De eerste blik op Cat Quest III gameplay nadert

Ahoy, hartjes! De Gentlebros en Kepler Interactive nodigen je uit om een koers uit te zetten naar de eerste gameplaytrailer voor Cat Quest III! De derde game in de serie belooft nog meer paw-some avonturen en is nu beschikbaar voor verlanglijstje. De charmante 2.5D open-wereld actie-RPG wordt in 2024 uitgebracht op PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en PC (via Steam).

De Purribean is geen plek voor schooiers, je hebt alle 9 levens nodig om te overleven terwijl je begint aan een epische zoektocht naar een avontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Ontketen je innerlijke purrivateer terwijl je op jacht gaat naar de legendarische Poolster. Kruip in de huid van een gewaagde piratenschatzoeker die aanwijzingen vindt en geniet van de spanning van een echte verkenningstocht. Stap in een wereld waar de wind van nieuwsgierigheid je zeilen leidt en elke ontdekking een triomfantelijke miauw is!

Laat je niet misleiden door het kristalheldere water, hier zijn monsters. Vijanden testen je katachtige reflexen ter land en ter zee terwijl je hordes Pi-rats bestrijdt en van poot tot poot vecht. Alleen of met een vriend, de wereld van Cat Quest III is jouw oester, snugger?

Je staart begint in 2024 als Cat Quest III lanceert op PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X|S en PC (via Steam).
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password