Luma vanaf 1 januari vrij te spelen in Mario Tennis Aces – Trailer

Eerder werd het al bekendgemaakt dat Luma binnenkort vrij te spelen is in  Mario Tennis Aces. Maar nu is er ook daadwerkelijk een datum onthuld. Luma vliegt vanaf 1 januari Mario Tennis Aces binnen. Vanaf die dag kun je zelf aan de slag met Luma indien je genoeg punten in het januari-toernooi hebt verzameld om Luma vrij te spelen. Als je niet aan het toernooi deelneemt, kun je vanaf 1 februari met Luma aan de slag.

Super Mario Galaxy introduceerde de Luma aan de wereld als schattige, stervormige wezens die Mario meer dan eens helpen om Prinses Peach te redden. In Aces speel je zelf met de standaard gele Luma, al duikt ook de groene Luma van Rosalina op.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password