Luffy doet mee aan One Piece: Pirate Warriors 4 in zijn Gear Five-vorm

One Piece: Pirate Warriors 4 laat je een van de meest epische One Piece arcs herbeleven met de Battle of Onigashima Pack, met drie personages die aan het rooster van de game worden toegevoegd.

Deze DLC is gericht op de Battle of Onigashima en introduceert de volgende personages:

  • Luffy (Onigashima Battle) Kapitein van de Straw Hat Pirates. In een dodelijk gevecht tegen Kaido, de tirannieke keizer die over Wano Country heerst, ontwaakt Luffy de kracht van de Devil Fruit en transformeert hij in Gear Five, zijn sterkste vorm tot nu toe. Gebruik de speciale Gear Five move met “Luffy (Onigashima Battle)” om tijdelijk te transformeren en te spelen met de Gear Five-vorm!
  • Kaido (Onigashima Battle) Human-Beast-vorm van Kaido, heeft het vermogen van “Fish-Fish Fruit, Mythical Zoan, Model: Azure Dragon” die hem bedekt met schubben en zijn kracht vergroot. Zijn aanvallen worden bepaald door de immense vernietigende kracht van zijn Haki en zijn ijzeren strijdknots. Gebruik speciale bewegingen en combo’s om aan te vallen, zonder de tegenstander een kans te geven om terug te slaan. Tijdens luchtaanvallen kan Kaido in zijn Dragon-vorm meerdere vijanden tegelijk aanvallen.
  • Yamato, zoon van Kaido, is ook verkrijgbaar in dit pakket. Yamato gebruikt zijn gigantische strijdknots om een breed scala aan aanvallen uit te voeren. Hij kan ook veranderen in zijn Human-Beast-vorm, waarbij hij snelle combo’s en ijsaanvallen gebruikt om vijanden te bevriezen.

De Battle of Onigashima Pack is nu verkrijgbaar en onderdeel van de Character Pass 2. De Character Pass 2 bevat ook de Character Packs 5 en 6 die later worden onthuld. Eigenaars van de Character Pass 2 krijgen ook toegang tot het Onigashima Battle Law Kostuum als bonusartikel.
One Piece: Pirate Warriors 4 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password