Lovecraft’s Untold Stories 2 lanceert 17 mei

1C Entertainment en LLC Blini Games hebben vandaag aangekondigd dat de horror verder gaat met Lovecraft’s Untold Stories 2. Het actie-RPG-avontuur met rogue-achtige elementen, geïnspireerd op de mythologie van H.P. Lovecraft, wordt op 17 mei 2022 gelanceerd op pc, Mac en Linux en keert terug met een gloednieuwe, donkere stripachtige grafische stijl… Durf jij je aan te sluiten bij de strijd tegen het onbekende?

Lovecraft’s Untold Stories 2 zet de verhaallijn van de cultklassieker eerste game voort, maar deze keer zullen spelers de strijd tegen het onbekende voortzetten met nieuwe elementen zoals crafting – het gebruik van blauwdrukken en grondstoffen om verbruiksartikelen en zelfs nieuwe uitrusting te maken. Herenig je met oude bekenden en ontmoet nieuwe personages, verken nieuwe procedureel gegenereerde locaties, verdedig jezelf tegen tientallen verschillende vijanden en neem het op tegen epische eindbazen. Maar pas op… Lovecraft’s Untold Stories 2 is uitdagender dan ooit tevoren, en de taaie nachtmerrieachtige wezens die je te lijf gaan, geven niet snel op!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password