Lovecraft’s Untold Stories 2 is out now

Fulqrum Publishing en LLC Blini Games kondigen aan dat Lovecraft’s Untold Stories 2 nu uit is op PC. Ontdek een werkelijk nachtmerrieachtige rogue-achtige non-stop actie en probeer je geest te stalen om de krankzinnig makende gevaren te doorstaan. Het selecteren van het juiste personage voor de klus, het vervaardigen van de juiste uitrusting en verbruiksgoederen voor de gelegenheid en het ontvangen van de wispelturige zegen van de Great Old Ones bij het zoeken naar buit zijn van het grootste belang om de overwinning te behalen. De dood zal een constante metgezel zijn, maar elke taak kan worden geprobeerd en opnieuw worden geprobeerd, doorzettingsvermogen zal uiteindelijk zeker worden beloond met succes.
In ovecraft’s Untold Stories 2 kunnen spelers wisselen tussen 6 verschillende personages die tijdens hun reis kunnen worden vrijgespeeld, elk met een andere speelstijl. De favorieten uit het vorige deel – de detective, de heks en de professor – keren terug en worden in hun strijd tegen de waanzin van de Great Old Ones vergezeld door de nieuwkomers: Medium, Veteran en Alienist.

Lovecraft’s Untold Stories 2 zet het verhaal van de cultklassieker uit de eerste game voort, maar deze keer vechten spelers tegen het onbekende met nieuwe elementen zoals crafting – waarbij blauwdrukken en grondstoffen worden gebruikt om verbruiksgoederen en zelfs nieuwe uitrusting te maken. Herenig oude bekenden en ontmoet nieuwe personages, verken procedureel gegenereerde locaties, verdedig jezelf tegen tientallen verschillende vijanden en neem het op tegen epische eindbazen. Maar pas op… Lovecraft’s Untold Stories 2 is uitdagender dan ooit tevoren, en de stoere nachtmerrieachtige wezens die het tegen je opnemen zullen niet snel opgeven!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password